SPORT & BEWEGING

ACTIEVE LEVENSTSIJL

Tapio wil mensen warm maken voor en ondersteunen bij het ontwikkelen van een actieve levensstijl. Daarnaast richt Tapio zich ook tot sporters en helpt hen hun mentale slagkracht optimaal te benutten. 

Tapio zet aan tot actie en werkt geestverruimend.

Een actieve levensstijl en, in het bijzonder, sportief bewegen leiden tot een grotere mentale veerkracht en beïnvloeden het zelfvertrouwen. Het leidt ook tot betere cognitieve prestaties. Dat kan erg nuttig zijn bij het ontwikkelen van nieuwe perspectieven op leven en werk.

TAPIO & (TOP)SPORT

Dat Tapio ook sporters begeleidt, volgt uit de intense samenwerking met een aantal sportartsen die zagen dat de aanpak van Tapio, ingebed in de praktijk van solution focused brief therapy sporters aansprak.

Ondertussen vinden sporters – atleten en recreanten – en mensen uit de sportwereld hun weg naar Tapio. Om hun mentale slagkracht te vergroten tijdens een revalidatie, om weer motivatie te vinden voor hun sport of wanneer een nieuwe stap in hun carrière zich aandient.

Als er meer aangepaste ondersteuning nodig is, werkt Tapio nauw samen met andere specialisten zoals (sport)artsen, kinesisten, trainers en coaches.

Opmerkingen, vragen of wil je een afspraak?