Leven

DE ESSENTIE

Tapio helpt je om veerkrachtig en doeltreffend om te gaan met problemen of ontwikkelingen in je persoonlijk leven of wanneer je het gevoel hebt onder druk te staan. Wat er dan volgt is geen analyse van de problemen maar wel een coaching of therapie waarbij we samen zoeken naar waar je wél naar toe wil, wat werkt voor jou en welk stappen je kan zetten om weer vooruit te raken. Want perspectief brengt hoop, prikkelt de motivatie om in actie te komen en activeert jouw sisu


Concreet kan Tapio je helpen met:

+ het uitklaren van je toekomstperspectief of waar je naar toe wil
+ te denken voor jezelf en te staan voor wat belangrijk is voor jou
+ het effectief omgaan met crisissituaties of dwingende omstandigheden
+ het vergroten van je mentale weerbaarheid of veerkracht in antwoord op stress of angst
+ constructief omgaan met conflicten 

When the going gets tough wil je niet op een wachtlijst belanden. Tapio biedt binnen de 10 dagen een eerste afspraak. Door de solution focused approach zijn coachings erg concreet, praktisch en daardoor vaak verassend kort. Ook één-sessiecoachings zijn mogelijk wanneer je behoefte hebt aan een onafhankelijke klankbordf of wanneer je het gevoel hebt dat je sisu een boost kan gebruiken. 

Resultaat

Meer veerkracht, sisu, stabiliteit en het gevoel weer invloed te hebben op wat er rondom je gebeurt.

TAPIO

Tapio promoot de ontwikkeling van een actieve levensstijl. Sport en beweging, contact met de natuur, tijd maken voor familie en vrienden helpt te onstpannen maar draagt ook wezenlijk bij tot een goede kwaliteit van denken en mentale veerkracht. Tapio werk samen met top (sport) artsen, fysical coaches en gespecialiseerde kinesitherapeuten. 

 

Opmerkingen, vragen of wil je een afspraak?