Leven

DE ESSENTIE

Tapio helpt je om doeltreffend om te gaan met problemen, uitdagingen en crisissiuaties. Geen analyse van de problemen maar de blik gericht op wat van wezenlijk belang is in jouw leven, de toekomst en waar je wèl naar toe wil. Want perspectief brengt hoop, prikkelt de motivatie om in actie te komen en activeert jouw sisu

Concreet kan Tapio je helpen met:

+ het uitklaren van je toekomstperspectief of waar je naar toe wil
+ het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, fysiek en mentaal
+ te denken voor jezelf en te staan voor wat belangrijk is voor jou
+ het effectief omgaan met crisissituaties 
+ het vergroten van je mentale weerbaarheid of veerkracht
+ constructief omgaan met conflict en bemiddeling

When the going gets tough wil je niet op een wachtlijst belanden. Tapio biedt binnen de 10 dagen een eerste afspraak. Door de solution focused approach zijn coachings erg concreet, praktisch en daardoor vaak verassend kort. Ook één-sessiecoachings zijn mogelijk wanneer je behoefte hebt aan een onafhankelijke klankbordf of wanneer je het gevoel hebt dat je sisu een boost kan gebruiken. 

Resultaat

Meer veerkracht en mentale scherpte, perspectief, verhoogd zelfleiderschap en het gevoel weer ingelogd te zijn op je omgeving.

TAPIO

Tapio promoot de ontwikkeling van een actieve levensstijl. Sport en beweging, contact met de natuur, tijd maken voor familie en vrienden helpt te onstpannen maar draagt ook wezenlijk bij tot een goede kwaliteit van denken en mentale veerkracht. Tapio werk samen met top (sport) artsen, fysical coaches en gespecialiseerde kinesitherapeuten. 

 

Opmerkingen, vragen of wil je een afspraak?